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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
13/01/2020 |
Data da última atualização: |
15/01/2020 |
Tipo da produção científica: |
Autoria/Organização/Edição de Livros |
Autoria: |
CARVALHO, J. L. V. de; DIAS, P. D. F.; OLIVEIRA, A. de T.; AMORIM, E. |
Afiliação: |
JOSE LUIZ VIANA DE CARVALHO, CTAA; Patrícia Daniela Felix Dias, ABIMA; Alessandra de Toledo Oliveira, ABIMA; ELIANE AMORIM, CTAA. |
Título: |
Orientação para rotulagem de Alimentos. |
Ano de publicação: |
2006 |
Fonte/Imprenta: |
São Paulo: Abima; Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, jul. 2006. 1. rev. |
Páginas: |
126 p. |
Descrição Física: |
1 CD ROM. |
ISBN: |
85-98132-02-0 |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Na contracapa do CD: uma parceria Associação Brasileira das Industrias de Massas Alimentícias, Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Thesagro: |
Rotulagem. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/208628/1/manual-rotulagem-ABIMA-EMBRAPA.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
17/11/2022 |
Data da última atualização: |
17/11/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
ANDRADE, B. G. N.; SOUZA, M. M. DE; AMAT, S.; REGITANO, L. C. de A.; OLIVEIRA, P. S. N. DE. |
Afiliação: |
BRUNO G. N. ANDRADE, Computer Science Department, Munster Technological University, MTU/ADAPT, Cork, Ireland; MARCELA M. DE SOUZA; SAMAT AMAT, Department of Microbiological Sciences, North Dakota State University, Fargo, ND, United States; LUCIANA CORREIA DE ALMEIDA REGITANO, CPPSE; PRISCILA S. N. DE OLIVEIRA, Universidade Federal de São Carlos, São Carlos, Brazil. |
Título: |
Microbiome genomics for livestock production. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Frontiers in Genetics, v. 13, 1000749, sep. 2022. |
Páginas: |
2 p. |
DOI: |
https://doi.org/10.3389/fgene.2022.1000749 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In the Anthropocene era we are living in, the environmental impact caused by the livestock industry must be addressed while meeting the feed standards required by the global population. These goals can be achieved through the improvement of key production phenotypes (i.e., feed efficiency and methane production), and the overall health of individual animals and the herd, reducing the use of natural resources. |
Palavras-Chave: |
Porcine. |
Thesaurus NAL: |
Cattle; Genomics; Livestock production; Microbiome; Poultry. |
Categoria do assunto: |
G Melhoramento Genético |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1148414/1/EditorialMicrobiomeGenomics.pdf
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Marc: |
LEADER 01135naa a2200265 a 4500 001 2148414 005 2022-11-17 008 2022 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.3389/fgene.2022.1000749$2DOI 100 1 $aANDRADE, B. G. N. 245 $aMicrobiome genomics for livestock production.$h[electronic resource] 260 $c2022 300 $a2 p. 520 $aIn the Anthropocene era we are living in, the environmental impact caused by the livestock industry must be addressed while meeting the feed standards required by the global population. These goals can be achieved through the improvement of key production phenotypes (i.e., feed efficiency and methane production), and the overall health of individual animals and the herd, reducing the use of natural resources. 650 $aCattle 650 $aGenomics 650 $aLivestock production 650 $aMicrobiome 650 $aPoultry 653 $aPorcine 700 1 $aSOUZA, M. M. DE 700 1 $aAMAT, S. 700 1 $aREGITANO, L. C. de A. 700 1 $aOLIVEIRA, P. S. N. DE 773 $tFrontiers in Genetics$gv. 13, 1000749, sep. 2022.
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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Registros recuperados : 1 | |
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